GLOSARI UNDANG-UNDANG JENAYAH - Goh Sang Seong; Harjit Singh Dalip Singh (Penerbit UTHM, 2015)
Glosari Undang-Undang Jenayah ini memuatkan pelbagai istilah yang sering dijumpai dalam teks undang-undang jenayah bersertakan penerangan konsep. Melalui maklumat ini, pembaca dapat mengenal pasti padanan istilah bahasa Inggeris, dan konsep yang ada pada istilah berkenaan. Untuk memudahkan pencarian maklumat yang berkaitan dengan padanan akta, dan nama penuh bagi singkatan yang digunakan dalam teks undang-undang jenayah, buku ini turut melampirkan senarai akta dan singkatan yang lazim ditemui dalam teks undang-undang jenayah. Buku ini sesuai digunakan sebagai rujukan asas oleh pelajar universiti, penterjemah, pengamal undang-undang, dan sesiapa sahaja yang berminat dalam bidang undang-undang jenayah sebagai bahan rujukan bagi mendapatkan pengetahuan tentang undang-undang jenayah, dan panduan penterjemahan teks undang-undang jenayah.