ANDA NAK TAHU? - Noraishah Daud; Aspalaila Abdullah; Syahrul Nizam Lukman; Muhammad Khairullah Mohd Shaari (Penerbit UTHM, 2024)
Buku ini adalah kompilasi sebahagian kisah benar yang berlaku dalam kehidupan kita. Buku yang mengandungi 12 kisah disampaikan dalam bahasa yang santai dan mudah untuk difahami. Cerita yang dikongsikan dalam buku ini menunjukkan setiap insan di dunia ini tidak pernah sunyi dari ujian dan cabaran dalam kehidupan mereka. Setiap ujian dan cabaran ini perlu dilalui dan bagaimana mereka melaluinya bergantung pada individu tersebut. Setiap bab mengandungi cerita-cerita pendek yang telah dikongsikan bersama penulis. Apa yang menarik tentang buku ini adalah selain daripada membaca kisah hidup manusia penulis juga menyelitkan ilmu dan maklumat berkaitan isu serta beberapa alternatif bagaimana untuk menghadapi isu tersebut. Buku yang mengandungi pelbagai kisah sedih, pahit, kesengsaraan diri dan kekeliruan dalam diri ini diharapkan dapat menjadi bahan bacaan umum serta panduan, agar pembaca lebih memahami kehidupan melalui mesej yang cuba di sampaikan oleh penulis.