KAEDAH PENYELIDIKAN DALAM SAINS SOSIAL - Tee Tze Kiong; Mohamad, Mimi Mohaffyza; Yee Mei Heong (Penerbit UTHM, 2025)
Kaedah Penyelidikan dalam Sains Sosial merupakan salah satu kaedah yang boleh digunakan untuk mendapatkan maklumat terkini yang bertujuan untuk menambahbaik kualiti dalam membuat penyelidikan. Buku ini merupakan kupasan yang membincmembantu penyelidik-penyelidik, pendidikpendidikangkan aspek-aspek yang berkaitan dengan penyelidikan. Perkongsian maklumat dalam buku ini diharapkan dapat , bakal-bakal graduan dalam perkongsian teknikteknik dan cara-cara yang digunakan untuk membuat penyelidikan dalam sains sosial serta rujukan sokongan bagi menghasilkan penyelidikan dan penulisan akademik yang berkualiti.