HIMPUNAN DOA SELEPAS SOLAT UNTUK BACAAN IMAM - Alias Masek; Norfuz M Mafarja; Muhammad Isa Salikin (Penerbit UTHM, 2025)
Buku ini disusun sebagai himpunan doa-doa yang dapat menjadi sumber inspirasi dan kekuatan bagi kita dalam setiap perjalanan hidup. Tujuan buku ini adalah untuk membantu imamimam yang mungkin terdiri daripada mereka yang bergelar ketua keluarga, suami, bapa, anak lelaki, anak sulung atau sesiapa sahaja yang memimpin keluarga, kumpulan, jemaah dan orang awam untuk membaca doa, khususnya selepas solat atau pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat yang bersesuaian serta mustajab doa. Doa adalah jambatan yang menghubungkan hati manusia dengan Yang Maha Kuasa. Dengan harapan agar setiap doa yang kita panjatkan mendapat redha-Nya, semoga setiap doa yang terangkai di sini menjadi cahaya dalam setiap langkah kita.