Kerangka TVET Digital - Affero Ismail; Ruzairi Abdul Rahim; Azme Khamis (Penerbit UTHM, 2023)
Buku ini mengupas peranan Pendidikan dan Latihan Teknikal dan Vokasional (TVET) dalam menjana pembangunan ekonomi mampan, khususnya di negara membangun seperti Malaysia. Berfokuskan kepada inisiatif TVET Digital yang dilaksanakan di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM), buku ini membincangkan bagaimana pendigitalan dalam pendidikan dapat memperkasa pembelajaran berasaskan industri serta meningkatkan akses kepada pendidikan inklusif dan berkualiti. Selari dengan aspirasi MyDIGITAL dan Matlamat Pembangunan Mampan (SDG 4), TVET Digital menjadi pemangkin kepada transformasi pendidikan ke arah masa depan yang lebih berdaya saing dan lestari.