Pencapaian dan Perancangan Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan2022-2025 - S Kanna A/L Subramaiyan (Penerbit UTHM, 2024)
Buku ini mengimbau perkembangan Fakulti Kejuruteraan Mekanikal dan Pembuatan (FKMP) UTHM yang telah berusia hampir 20 tahun dengan mencatatkan kejayaan dan membuat perancangan masa depan. Menerusi misi dan visi yang jelas, FKMP bertekad melangkah maju, mencipta kecemerlangan dalam pendidikan tinggi dan mengukuhkan peranan dalam komuniti.