Ancaman Penyakit dalam Kalangan Masyarakat Moden - Haliza Abdul Rahman; Hasmah Abdullah; Aishah Hani Azil (Penerbit UTHM, 2025)
Buku ini membincangkan beberapa penyakit utama yang lazimnya dihidapi oleh masyarakat moden seperti kanser, diabetis dan kardiovaskular, khususnya daripada segi punca dan cara mengatasinya. Semoga buku ini menjadi bahan rujukan dan panduan kepada pihak berkepentingan dalam memastikan kelestarian kesihatan individu mahupun masyarakat kekal terpelihara.