MEMBINA LAMAN WEB MENGGUNAKAN CMS - Azizul Zamri Muhamed Amin; Mohamad Aizi Salamat; Mohd Zaki Mohd Salikon; Mohd Norasri Ismail; Mohd Hatta Mohamed Ali (2013)
Buku ini mengandungi 8 topik langkah demi langkah dari penyediaan isi kandungan laman web hinggalah kepada memasukkan modul-modul dan komponen-komponen untuk membina laman web CMS. Ini untuk memastikan pembaca dapat memahami dan seterusnya menggunakan langkah-langkah yang diberi sebagai panduan untuk membina laman web CMS ini nanti. Selain itu, setiap langkah disertakan gambarajah bagi menunjukkan gambaran yang sebenar apa yang perlu dilakukan oleh pembaca semasa membina laman web CMS ini.