Sistem Pengurusan Penghantaran dan Inventori dan Peralatan Tidur - Amiruddin, Muhammad Fadhil Rushdan; Ab Aziz, Mohamad Firdaus (Applied Information Technology And Computer Science, 2024)
Projek ini melibatkan pembangunan Sistem Pengurusan Penghantaran dan Inventori Peralan Tidur untuk meningkatkan pengurusan peralatan tidur dalam organisasi. Ia menekankan ketidakcekapan sistem manual, mempertahankan pendekatan yang terintegrasi dengan teknologi. Pembangunan sistem ini memberi tumpuan kepada cara meningkatkan pengurusan barang. Pembangunan ini menitikberatkan cara sistem menyelaraskan operasi, meningkatkan pengurusan data, dan mengurangkan kesilapan manual dalam pengurusan inventori. Pembangunan ini merangkumi sistem berasaskan web yang digunakan oleh pengurusan untuk mengikuti situasi semasa dalam pengendalian barang. Ia menggunakan untuk membangunkan sistem pengurusan penghantaran dan inventori berasaskan objek, menggunakan metodologi Agile, PHP, MySQL, dan alat berasaskan web. Matlamatnya adalah untuk meningkatkan pengurusan inventori, membawa kepada operasi yang lebih lancar dan mengurangkan kesilapan. Implikasi integrasi teknologi dalam pengurusan inventori adalah memberi manfaat, dan kajian masa depan sepatutnya menyelidiki sistemnya dalam pelbagai bidang operasi untuk menilai impak perniagaan jangka panjang.